Az XM ugandai árvákat támogat

2020 júliusában az megújította éves támogatását és együttműködését a Go with the Flow jótékonysági szervezettel, melynek az a küldetése, hogy megoldja a hátrányos helyzetű ugandai kislányok higiéniai és egyéb problémáit, hozzásegítve őket ahhoz a normális élethez, amelyet ők is megérdemelnek.

Az Ugandában működő Monde árvaházban a fiatal lányok minden hónapban kimaradnak néhány napig az iskolából, mert nem jutnak hozzá a szükséges higiéniai termékekhez. Helyettük rongyokat és leveleket használnak, ami egyáltalán nem higiénikus, ráadásul kényelmetlen és zavarba ejtő is. Így szinte lehetetlen számukra az iskolába járás és a fontos mindennapi tevékenységekben való részvétel.

Ugandai barátainkkal régóta fenntartott, szoros kapcsolatunk és a mindenki számára egyenlő esélyek teremtése iránti elkötelezettségünk miatt most adományunkkal segítettük a Go with the Flow szervezetet abban, hogy több mint 500 fiatal lányt el tudjon látni a Monde árvaházban új fehérneművel és higiéniai termékekkel egy éven át, hogy megszakítás nélkül folytathassák tanulmányaikat és a többi alapvető hétköznapi tevékenységüket.

Leave a Comment.