Üdvözöljük a leginkább ügyfél-központú bróker

Kedves Kereskedők és Partnerek!

Örömmel jelentjük be, hogy az Global partnerünk lett. Most már az Global összes kereskedéséből is kaphat cashback-et a Globe Gain-től.

Mielőtt felvettük volna e céget brókereink közé, górcső alá vettük a megbízhatósági ellenőrző listánk szerint.

Az alábbi 7 előnyt számoltuk össze, elősegítve az Axiory választását:

  1. Szűk spread-ek és alacsony jutalék.
  2. A pénzeszközök biztonsága elkülönített számlákon és jól ismert finanszírozási módok révén.
  3. Intelligens KYC „fedélzeti rendszer”, amely a mesterséges intelligenciát használja az élő számlák kevesebb, mint 10 perc alatt történő megnyitásához.
  4. Segítőkész, barátságos és professzionális ügyféltámogatás.
  5. Rugalmas tőkeáttétel 1:500 -ig szigorú kockázatkezeléssel, mint például a negatív számlaegyenleg védelemmel.
  6. Teljes átláthatóság, amely magában foglalja a havi kereskedési statisztikai jelentéseket.

Az , az Axiory által létrehozott független hírportál, amely releváns, megbízható piaci hírekkel kapcsolatos frissítéseket és elemzéseket kínál, beleértve a videófrissítéseket, a piaci jelzéseket és még sok minden mást. Az Axiory Intelligenciát a Globe Gain is ajánlja.

Fontos tájékoztatás:

Szolgáltatásaink elérésének korlátozásai vonatkozhatnak azon személyekre, akik a következő országok állampolgárai vagy ott laknak: Albánia, Bahamák, Barbados, Botswana, Kambodzsa, Ghána, Izland, Jamaica, Mauritius, Mongólia, Mianmar, Nicaragua, Pakisztán, Panama, Szíria, Uganda, Jemen, Zimbabwe.

Nem nyújtunk szolgáltatást az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, az EU-országok, az Iráni Iszlám Köztársaság, Indonézia, Észak-Korea, Belize lakói számára. 18 év feletti életkorral kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki ügyfelünk lehessen. (Vagy olyan életkorúnak kell lenni, amit az adott ország törvényi rendelkezései meghatároznak.)

Leave a Comment.