Sorozatosan a harmadik éve nyeri el az XM a CFI.co díjait

Büszkén számolunk be arról, hogy nemzetközileg ismert megbízhatóságunk és a küldetésünk iránt tanúsított évtizedes elkötelezettségünk elismeréseként a CFI.co zsűrije a következő díjakat ítélte oda cégünknek:

  • 2020 legmegbízhatóbb nemzetközi brókere
  • 2020 legátláthatóbb nemzetközi brókere

A CFI zsűrije jelentésében a következő indoklást tüntette fel: „A bróker minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújt, és folyamatosan azon dolgozik, hogy tökéletesítse gyakorlatait annak érdekében, hogy gyors, hatékony és érzékeny reakciót adhasson minden alkalommal, amikor szükséges. A technológia, az erőteljes pénzforgalom és a rendelkezésre álló szükséges erőforrások rendkívül gyors tőkekifizetést, a kereskedések villámgyors végrehajtását és az újrajegyzések kiküszöbölését teszik lehetővé. Teljes átláthatóságot biztosít, rejtett költségek nélkül. A bróker és az ügyfelek tőkéjét élvonalbeli pénzintézetekben tárolják, és az XM mindig túllépi a minimális tőkehányadot (ami akadályt jelent a belépésben a kisméretű és az új brókereknek). A zsűrit lenyűgözték ezek az eredmények, és úgy véljük, hogy az XM előtt további komoly sikerek állnak, mert nyugodt és biztonságos környezetet hozott létre ügyfelei számára.”

A CFI.co (Capital Finance International) egy nemzetközi piaci hírekkel, elemzésekkel és beszámolókkal szolgáló nyomtatott folyóirat és internetes kutatási központ. Az ezeket az állandóan változó piacokat befolyásoló technológiai innovációk és egyéb tényezők vizsgálata révén azonosítja a jelentős sikerre hivatott régiókat, iparági szektorokat és cégeket.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a CFI-nek a megtisztelő dicséretekért és azért, hogy cégünknek ítélte a 2020 legmegbízhatóbb, valamint a 2020 legátláthatóbb nemzetközi brókerének járó díjait.

Leave a Comment.