A gyártási hangulat javul áprilisban – a CBI Ipari Trendek Felmérése

Az ipari szektor hangulata javult áprilisban, és a kimeneti várakozások hat hónapja a legerősebbek voltak a CBI legújabb negyedéves Ipari Trendek Felmérése szerint.

A kimeneti volumenek általánosságban stabilak voltak az áprilisra vonatkozó három hónapban, a 2024. első negyedévében tapasztalt jelentős visszaesés után. A gyártók arra számítanak, hogy a kimenet növekedni fog a következő három hónapban, az elvárások a legerősebbek október 2023 óta. Az átlagos költségnövekedés emelkedett a történelmi normákhoz képest, és várhatóan erős tempóban növekednek a költségek a júliusi negyedévben. A belföldi és exportárak inflációja várhatóan enyhén felgyorsul a következő három hónapban.

A kereslet bizonytalanságának csökkenése és a finanszírozási költségekkel kapcsolatos aggodalmak csökkenése more…

A Bank of Canada (BoC) Neutrális Ráta Növekedésének Háttere

A Bank of Canada (BoC) legutóbbi döntése az irányadó kamatlábakkal kapcsolatban nem tartalmazott csökkentéseket, de fényt vetett arra, hogy merre haladhatnak az irányadó kamatlábak.

Miközben a Bank of Canada az éjszakai irányadó kamatlábat 5%-on tartotta, jelentős beavatkozást hajtott végre: növelte a nominális neutrális kamatlábat.

A neutrális ráta azt a pontot jelenti, ahol a központi bank monetáris politikája sem serkenti, sem pedig korlátozza a gazdaságot.

Ez a ráta gyakorlatilag a “Goldilocks” kamatlásként funkcionál, ahogy azt Sheila Block, a Kanadai Központi Politikai Alternatívák Kutatóintézetének közgazdásza és kutatótársa ismertette. Ez az a ráta, amelyen a gazdaság tovább növekedhet anélkül, hogy túlzott inflációt váltana ki.

Az újonnan becsült neutrális more…

Duplázd meg befizetésedet az FxPro-val!

A Globe Gain tájékoztatja felhasználóit egy előnyös ajánlatról, amelyet az fxpro nyújt, és amely arra ösztönzi a kereskedőket, hogy professzionális módon kereskedjenek. Egy exkluzív promóció részeként az FxPro egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megkétszerezd a befizetést azoknak, akik nyitnak és befizetnek egy fxpro promo fiókot. A résztvevők akár 100% -os extra kereskedési tőkét kaphatnak a befizetésükhöz 0% -os jutalék mellett. Továbbá, az FxPro lehetővé teszi a fiók finanszírozását különböző fizetési módszerekkel, mindenféle jutalék nélkül, és a kapott hitelt visszavonható készpénzzé lehet alakítani. Fontos megjegyezni, hogy az ajánlat korlátozott és április 9-ig érvényes. A Globe Gain emlékeztet arra, hogy a befizetésből történő more…

FBS követése: Frissítjük visszatérítési kifizetési struktúránkat.

Kedves értékes kereskedők és partnerek!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket fontos, közelgő változásokról az FBS visszatérítési kifizetési struktúrájában. Ez a döntés az FBS által újonnan bevezetett jutalék-kifizetési képletre való közvetlen válaszként született.

augusztus 1-jétől szolgáltatásunk módosítja a visszatérítési kifizetési struktúrát. Ez a változtatás szükséges ahhoz, hogy összehangoljuk működésünket az új FBS jutalékstruktúrával, ezzel biztosítva szolgáltatásunk folyamatos fenntarthatóságát és hatékonyságát minden felhasználónk számára.

Tudjuk, hogy ezek a változások felvetnek kérdéseket. Az átláthatóság és ügyfél elégedettség iránti elkötelezettségünk változatlan marad ezen átmeneti időszak alatt. Célunk, hogy részletes információkat és támogatást nyújtsunk, segítve ügyfeleinket megérteni ezeket a változásokat és annak hatását a visszatérítéseikre.

További részleteket az új visszatérítési kifizetési struktúráról more…

Üdvözöljük a leginkább ügyfél-központú bróker

Kedves Kereskedők és Partnerek!

Örömmel jelentjük be, hogy az Axiory Global partnerünk lett. Most már az Axiory Global összes kereskedéséből is kaphat cashback-et a Globe Gain-től.

Mielőtt felvettük volna e céget brókereink közé, górcső alá vettük a megbízhatósági ellenőrző listánk szerint.

Az alábbi 7 előnyt számoltuk össze, elősegítve az Axiory választását:

  1. Szűk spread-ek és alacsony jutalék.
  2. A pénzeszközök biztonsága elkülönített számlákon és jól ismert finanszírozási módok révén.
  3. Intelligens KYC „fedélzeti rendszer”, amely a mesterséges intelligenciát használja az élő számlák kevesebb, mint 10 perc alatt történő megnyitásához.
  4. Segítőkész, barátságos és professzionális ügyféltámogatás.
  5. Rugalmas tőkeáttétel 1:500 -ig szigorú kockázatkezeléssel, mint például a negatív számlaegyenleg védelemmel.
  6. Teljes átláthatóság, amely magában foglalja a havi kereskedési statisztikai jelentéseket.

Az Axiory Intelligence, az Axiory által létrehozott független more…