FBS követése: Frissítjük visszatérítési kifizetési struktúránkat.

Kedves értékes kereskedők és partnerek!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket fontos, közelgő változásokról az FBS visszatérítési kifizetési struktúrájában. Ez a döntés az FBS által újonnan bevezetett jutalék-kifizetési képletre való közvetlen válaszként született.

augusztus 1-jétől szolgáltatásunk módosítja a visszatérítési kifizetési struktúrát. Ez a változtatás szükséges ahhoz, hogy összehangoljuk működésünket az új FBS jutalékstruktúrával, ezzel biztosítva szolgáltatásunk folyamatos fenntarthatóságát és hatékonyságát minden felhasználónk számára.

Tudjuk, hogy ezek a változások felvetnek kérdéseket. Az átláthatóság és ügyfél elégedettség iránti elkötelezettségünk változatlan marad ezen átmeneti időszak alatt. Célunk, hogy részletes információkat és támogatást nyújtsunk, segítve ügyfeleinket megérteni ezeket a változásokat és annak hatását a visszatérítéseikre.

További részleteket az új visszatérítési kifizetési struktúráról more…

Üdvözöljük a leginkább ügyfél-központú bróker

Kedves Kereskedők és Partnerek!

Örömmel jelentjük be, hogy az Axiory Global partnerünk lett. Most már az Axiory Global összes kereskedéséből is kaphat cashback-et a Globe Gain-től.

Mielőtt felvettük volna e céget brókereink közé, górcső alá vettük a megbízhatósági ellenőrző listánk szerint.

Az alábbi 7 előnyt számoltuk össze, elősegítve az Axiory választását:

  1. Szűk spread-ek és alacsony jutalék.
  2. A pénzeszközök biztonsága elkülönített számlákon és jól ismert finanszírozási módok révén.
  3. Intelligens KYC „fedélzeti rendszer”, amely a mesterséges intelligenciát használja az élő számlák kevesebb, mint 10 perc alatt történő megnyitásához.
  4. Segítőkész, barátságos és professzionális ügyféltámogatás.
  5. Rugalmas tőkeáttétel 1:500 -ig szigorú kockázatkezeléssel, mint például a negatív számlaegyenleg védelemmel.
  6. Teljes átláthatóság, amely magában foglalja a havi kereskedési statisztikai jelentéseket.

Az Axiory Intelligence, az Axiory által létrehozott független more…

Az XM adománnyal segíti a libanoni vöröskeresztet

A bejrúti kikötőben augusztus 4-én bekövetkezett hatalmas robbanás híre az egész világot megrázta. A pusztító katasztrófában sokan életüket vesztették, ezrek megsebesültek, a város mintegy 50 százaléka súlyosan megrongálódott, és egyelőre ismeretlen számú ember rekedt a romok alatt.

Azzal szeretnénk kifejezni legmélyebb együttérzésünket, támogatásunkat és szolidaritásunkat a bejrúti lakosság felé, hogy jelentős összeget adományozunk a libanoni vöröskeresztnek, ezáltal segítve minél több élet megmentését. Őszintén kívánjuk, hogy a sérült és veszélyben lévő embereket sikerüljön időben megmenteni, és szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunytak miatt.

Eltökélten támogatjuk Libanont ebben a nehéz helyzetben, és arra buzdítunk mindenkit, hogy adakozzon a libanoni vöröskeresztnek. Minden adomány segít életeket menteni. more…

Sorozatosan a harmadik éve nyeri el az XM a CFI.co díjait

Büszkén számolunk be arról, hogy nemzetközileg ismert megbízhatóságunk és a küldetésünk iránt tanúsított évtizedes elkötelezettségünk elismeréseként a CFI.co zsűrije a következő díjakat ítélte oda cégünknek:

  • 2020 legmegbízhatóbb nemzetközi brókere
  • 2020 legátláthatóbb nemzetközi brókere

A CFI zsűrije jelentésében a következő indoklást tüntette fel: „A bróker minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújt, és folyamatosan azon dolgozik, hogy tökéletesítse gyakorlatait annak érdekében, hogy gyors, hatékony és érzékeny reakciót adhasson minden alkalommal, amikor szükséges. A technológia, az erőteljes pénzforgalom és a rendelkezésre álló szükséges erőforrások rendkívül gyors tőkekifizetést, a kereskedések villámgyors végrehajtását és az újrajegyzések kiküszöbölését teszik lehetővé. Teljes átláthatóságot biztosít, rejtett költségek nélkül. A bróker és az more…

Az XM ugandai árvákat támogat

2020 júliusában az XM megújította éves támogatását és együttműködését a Go with the Flow jótékonysági szervezettel, melynek az a küldetése, hogy megoldja a hátrányos helyzetű ugandai kislányok higiéniai és egyéb problémáit, hozzásegítve őket ahhoz a normális élethez, amelyet ők is megérdemelnek.

Az Ugandában működő Monde árvaházban a fiatal lányok minden hónapban kimaradnak néhány napig az iskolából, mert nem jutnak hozzá a szükséges higiéniai termékekhez. Helyettük rongyokat és leveleket használnak, ami egyáltalán nem higiénikus, ráadásul kényelmetlen és zavarba ejtő is. Így szinte lehetetlen számukra az iskolába járás és a fontos mindennapi tevékenységekben való részvétel.

Ugandai barátainkkal more…